Полезна и практична информация за бъдещи и настоящи майки

Ние се грижим за вашата рекламата:

Възползвайте се от ефективна онлайн реклама, с която достигате до таргетирана аудитория, интересуваща се точно от вашия тип продукти и услуги.

Платформата и каналите ни в социалните мрежи привличат голям брой потребители заради качественото си съдържание и авторитетни автори – специалисти в своите области.

Рекламен банер с линк

Рекламата ви ще бъде чудесно позиционирана и видима за всяко мобилно устройство, благодарение на изчистения дизайн на сайта!

Знаем, напоследък трафикът през мобилни устройства се увеличи и ще продължава да расте. А това означава, че и рекламата ви ще се визуализира по най-подходящия начин на телефона на всеки потребител на mamazona.bg.

Предоставяме ви избор от няколко рекламни позиции – на основната ни страница, в хоризонтален (1600 x 287 pxl)  или квадратен размер (680 x 596 pxl), както и в хедъра на mamazona.bg(680 x 596 pxl).

Банерите са без ротация, т.е. щом изберете позиция, само вашият банер ще се появява на нея, в рамките на избрания времеви период.

Хоризонтален банер (1600 x 287 pxl) – 500 лв./месец

Квадратен банер в секция „Препоръчано от МамаЗона“ (680 x 596 pxl) – 350 лв./месец

*Забележка: Рекламните визии се предоставят от Рекламодателя.

ПР Статия

Една от най-предпочитаните форми на реклама, която винаги работи. Аудиторията ни държи на качествено съдържание, затова разкажете за проблем и начина, по който го решавате. Не забравяйте да наблегнете на грижата за клиентите, която полагате, и как вашето предложение ви отличава от останалите на пазара.

Разбира се, можете да разчитате на редакция от наша страна, ако поискате такава.

400 лв.

POP-UP РЕКЛАМА

Pop-Up рекламата или т.нар. изскачащ прозорец е изключително мощен рекламен инструмент при доставка на вашето послание.

600 лв./30 дни

*Забележка: Рекламните визии се предоставят от Рекламодателя.

FACEBOOK РЕКЛАМА

Възползвайте се от нашия опит във Facebook рекламата, както и от възможността да наемете специфична аудитория.

Всеки пост се обмисля, всяко изображение се избира внимателно, преди споделяне в страницата ни. Точно такова отношение ще получи и вашата реклама, видео или ПР статия.

ПР статия: 250 лв./публикуване

Рекламно видео: 300 лв./публикуване

Карусел: 300 лв./публикуване

*Забележка: Рекламните визии се предоставят от Рекламодателя.

FACEBOOK ИГРА

Игрите във FB са един от най-бързите и лесни начини за достигане до широк кръг таргетирана аудитория. Чрез игра в страницата ни, не само ще промотирате продуктите и услугите си, но и ще дадете възможност на един или няколко от участниците да се докоснат до неустоимите ви предложения и да станат ваши клиенти занапред. Не се тревожете за управлението на играта, с всичко се заемаме ние.

350 лв./7 дни + награда(и)

*Забележка: Рекламната визия на играта и наградите за спечелилите участници се предоставят от Рекламодателя.