Полезна и практична информация за бъдещи и настоящи майки

Лъвът-дете е енергично, весело, весело, пълно с енергия да направи нещо, да тича някъде. То има много приятели, много  широки интереси.
Като ученик Лъва ще ходи наведнъж в няколко видове обучения, курсове и навсякъде ще успее, навсякъде ще има приятели, сред които ще управлява.
 Лъвчето  е готово да помогне,той е сърдечен и приятелски настроен, обича да бъде първият сред онези, които се притекат на помощ.
Лъвът  трябва да бъде водач, да спечели авторитет и уважение, да се чувства всемогъщ. Ако по някаква причина това се провали, ако инициативата му  е потисната от по – големите   неговите връстници, братята или сестрите му и те спечелят игри, спорт, учене, това може да бъде трагедия за него. Може би от един жив Лъв той ще се превърне в тиранин или в мрачен, зъл, агресивен лъвски лъв.

Следователно детето Лъв няма нужда да бъде потискано, нека покаже организационните си способности, нека се стреми да бъде първото, задоволявайки суетата си. Трябва да бъде сдържан интелигентно, тактично, без да се засяга гордостта му, без да предизвикват гнева му Той трябва да бъде призован за благородството и добротата, които хората от този знак са в състояние да проявят в най-висока степен.
Много е необходимо да забележите успеха на това дете, да го похвалите, да го обичате и да се гордеете с него. Често точно това се случва: той е много отзивчиво дете, има добри способности и учи добре и лесно, особено по онези предмети, които му харесват. Тук той трябва да се ръководи, да култивира старание, отговорност и дисциплина, така че да няма навика да повърхностно учи, да се бори с мързела си, да се научи да прави не само това, което му е интересно, но и това, което е необходимо.
Необходимо е да го похвалите, но не и да хвалите и да не  му се подигравате. Одобрението трябва да бъде заслужено, той го чувства фино, това го насърчава да работи и към нови успехи.
Момчетата от този знак се държат като момче, не са капризни, обичат да играят игри на открито, където можете да покажат своята сила, способност да поемат рискове.

 Момичетата са женствени, момчешките навици са им чужди. Пристрастяването им към красивите дрехи, бижутата, създаващи уют и комфорт в стаята им, любовта към комплиментите се проявяват още от ранна възраст. И момчетата, и момичетата разбират рано, че човечеството се състои от мъже и жени, рано проявяват интерес към противоположния пол. Тяхната любов, преживявания в юношеска възраст могат да създадат достатъчно проблеми на родителите.
Лъвовете-деца са доста уязвими, дори могат да се разболеят поради нервно напрежение, сривове и на първо място това ще се отрази на сърцето им. Необходимо е внимателно да се следи тяхното състояние, здраве, тъй като Лъвовете не се оплакват, могат да скрият неразположението си, надценявайки силата и устойчивостта на тялото си.

Ивелина Рускова

астролог

0888 899 057